Preloader Image

Оливер Пауноски

ИТ сектор
Следи не:
Македонец
Националност
27
Возраст
ИТ сектор
Позиција

Кратка Биографија

Оливер Пауноски роден на 02.02.1993 во Скопје. Член на управен одбор и координатор во секторот за ИТ и маркетинг на Македонската еспорт асоцијација – МЕСА. Љубител на видео игри од најмали години почнувајќи од Нинтендо, сони плејстејшн 1 и ред други видови на конзоли и разни гемчиња. Прецизен и концизен во својата работа,со голем придонес во остварување на идејата и целите на МЕСА.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Social