Preloader Image

Никола Франц

Член
Следи не:
Македонец
Националност
21
Возраст
Член
Позиција

Кратка Биографија

Никола Франц роден во Скопје на 03.04.1999. Тој е исто така еден од помладите членови на Македонската еспорт асоцијација – МЕСА во кои веруваме дека следува успешна иднина за еспортот во Македонија. Основач и координатор во секторот за човечки ресурси на МЕСА. Студент на економскиот факултет при универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ . Гејмингот од секогаш му бил хоби и покрај другите ангажмани.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Social