Preloader Image

Ненад Милосављевиќ

Дигитален Маркетинг
Следи не:
Македонец
Националност
20
Возраст
Дигитален Маркетинг
Позиција

Кратка Биографија

Ненад Милосављевиќ роден на 22.02.2000 во Скопје, студент по општа медицина на Медицинскиот Факултет во Скопје. Љубител на игри од сите жанрови уште од мали години, смета дека унапредувањето и афирмирањето на електронските спортови е важно за зајакнување и зближување на геминг заедницата. Негова амбиција е да го подигне квалитетеот на е-спортот и геминг заедницата во Македонија, за да можат да бидат посериозно прифатени. Учествувал во организација на А1 Game Fest 2019, како координатор и кастер на Dota 2. Член е на собранието и дел од дигиталниот маркетинг сектор во македонската еспорт асоцијација – МЕСА.

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Social