Preloader Image

Мабела Трендафилова

Проект Менаџер
Националност
26
Возраст
Проект Менаџер
Позиција

Кратка Биографија

Мабела Трендафилова е родена на 15.03.1997 година во Скопје. Дипломира на Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” на департман Маркетинг во 2019 година. Неколку месеци по своето дипломирање се вработува во приватна продукција каде што го стекнува своето значајно искуство во областа на нејзината пасија – маркетингот, работејќи на повеќе проекти и организирајќи многубројни настани. Таа верува дека електронските спортови имаат светла иднина и се во подем па станува член на Македонската Еспорт Асоцијација “МЕСА” со цел успешно да се промовира и развие еспортот во Македонија.

Social