Preloader Image

Александар Младеновски

Човечки ресурси
Следи не:
Македонец
Националност
30
Возраст
Човечки ресурси
Позиција

Кратка Биографија

Александар Младеновски е роден на 25.07.1993 година. Ги носи титулите Дипломиран правник и Магистер по менаџмент со комуникации од односи со јавноста. Назначен е за координатор е на секторот за Човечки ресурси, во кој има можност да ги имплементира и продлабочи своите вештини за комуникација, координација и менаџмент. Поддржувач на е спортот и на неговото изедначување со конвенционалните спортови во Северна Македонија. Покрај Човечките ресурси, има голема страст за класични видео игри како Super Mario Bros, Cadillacs and Dinosaurs, Power blade 2, и речиси заборавени FPS игри како Blood 2: The Chosen, World war Zero, Chaser и слични.

Social