Preloader Image

Незир Ќеримоски

Раководител на ИТ Сектор
Следи не:
Националност
25
Возраст
Раководител на ИТ Сектор
Позиција

Кратка Биографија

Незир Ќеримоски 25 години, од Охрид. Има започнато како дизајнер и илустратор уште од 2013та година и моментално стручно ориентиран како Графички Дизајнер. Со почетоците на StarCraft и Age of Empires отсекогаш ентузијаст на стратегишки игри и се што еволуирало од нив. Во 2011 првпат се пријавува на Уметничкиот Фестивал Охрид “УФО“ каде што работи на исцртување на ѕидот на Библиотеката Григор Прличев. Моментално живее и работи во Скопје и со мисија да помогне најмногу што може и да придонесе во развојот на гејмингот.

Social