Preloader Image

MESA Gaming Week

##MESA

Дали сте спремни гејминг ентузијасти и e-атлети заедно со целата македонска еспорт и дигитална заедница за едно поинакво искуство и натпреварување?
За вас спремивме мали турнири 1vs1 и 2vs2 во најиграните дисциплини од нашата гејминг заедница со неограничен број на пријави.
League of Legends (1vs1, Howling Abyss) - 24ти декември
Dota 2 (1vs1, only mid) - 25ти декември
CS:GO (2vs2, wingman) - 26ти декември
Youtube стрим - 27ми декември
Twitch стрим - 28ми декември
Ги повикуваме заедно учесниците, заинтересираните страни и сите оние кои сакаат да се инволвираат во овој настан, да помогнат со донирање користени и половни компјутери, компјутерски делови и периферија кои веќе не им се потребни или им собираат прашина!
Тука е и нашиот верен пријател Борче од Донирај Компјутер - Борче Стаменов кој ќе ни помогне за сигурно и полесно доставување до оние на кои им е најпотребно.#HelpTheOthers #FutureOfEntertainment #MesaEsports #donirajkompjuter

Social