Preloader Image

Feit High School Challenge

##MESA

Ви го претставуваме првиот ГЕЈМИНГ настан организиран од страна на Македонската Еспорт Асоцијација и Факултет за електротехника и информациски технологии – ФЕИТ
FEIT High School Challenge!
Две добро познати дисциплини, CS:GO и Шах.
Шах – 4ти Март 18:00 часот
https://www.facebook.com/events/543363249968665
CS:GO – 5ти Март 18:00 часот
https://www.facebook.com/events/2513261525646019
Борбеност, истрајност и посветеност се главните заеднички карактеристики кои ги одликуваат овие две игри. Колку и да изгледаат различно, ги сочинуваат речиси истите стратешки и психолошки елементи.
Комплексни и стратешки дисциплини, во кои секој потег може да биде последен.
Ве очекуваме во викенд полн со забава и многу GIVEAWAY-И!!

Галерија

Social