Preloader Image

MESA Summer Jam 2021

##MESA
Конечно после подолг временски период, со гордост Ви го најавуваме Mesa Summer Jam!!
Добро познати наслови како CS:GO и FIFA21, многу забава и натпреварување, одлична конкуренција и се разбира, врвни услови за пријавените натпреварувачи.
Пријавите започнуваат на 19.06, сабота во 12:00 часот и ќе траат до 27.06, недела до 20:00 часот.
Линкови за пријавување:
За подетални информации следете не’ на социјалните мрежи!!

Галерија

Social