Preloader Image

SCROLL DOWN SCROLL DOWN SCROLL DOWN ОДБЕРИ ЈА ТВОЈАТА ПЛАТФОРМА МАКЕДОНСКА ЕСПОРТ АСОЦИЈАЦИЈА

Slide

Цитати

#МЕСА

Запознај се со
тимот на МЕСА

#wearegamers

Константин Пејоски

Претседател

Никола Франц

Сектор за истражување

Хамид Ариф

Продуцент

контактирајте не за важни прашања
потенцијални спонзорства
придружување во организацијата

    Social